KNAUS Campingpark Rugen – Mecklenburg-Vorpommern – Camping – Allcamps

KNAUS Campingpark Rugen – Mecklenburg-Vorpommern – Camping – Duitsland

Camping bij Prora, Mecklenburg-Vorpommern in Duitsland. Ontbijten met zonsopkomst boven zee als decor. Aan het beroemde 12km lange ‘Schaabe’-strand. Huur een fiets en bezoek de steile krijtrots en vuurtoren. Dagje uit naar autovrije eiland Hiddensee.

(Update Februari 2023)
Plaats: Prora
Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Land: Duitsland
Soort vakantie: Camping
Vervoer: Eigen Vervoer
Aantal sterren: 3


Camping bij Prora, Mecklenburg-Vorpommern in Duitsland.
KNAUS Campingpark Rugen - Prora

Klik hier om deze aanbieding van KNAUS Campingpark Rugen te bekijken en boeken

Ruime keuze, laagste prijs. Kiest u voor Allcamps, dan heeft u echt wat te kiezen. Ons aanbod omvat meer dan 900 zorgvuldig geselecteerde campings. Op de meeste campings kunt u meerdere accommodaties met elkaar vergelijken en gemakkelijk online boeken. Maar niet alleen de accommodaties van deze touroperators, ook stacaravans die eigendom zijn van campings zelf boekt u bij ons.

Ook mooi meegenomen: u betaalt nooit meer dan wanneer u direct bij de camping of aanbieder zou boeken. En dat alles zonder reserveringskosten. Allcamps is natuurlijk aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. In deze tijd waarin meerdere grote reisorganisaties in de problemen zijn gekomen, is het goed om te weten dat in geval van faillissement u gewoon uw geld terugkrijgt. Gelukkig zijn wij een supergezond bedrijf. Tevreden gasten, daar draait het bij ons om.

Bekijk hier alle vakanties van Allcamps.nl of alle vakanties op de CampingMecklenburg-Vorpommern

Bron: Allcamps.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie