Gartenbungalow 2 rechte Seite – Pravtshagen – Mecklenburg-Vorpommern – Duitsland – Chaletnu

Gartenbungalow 2 rechte Seite – Pravtshagen – Mecklenburg-Vorpommern

Dit mooie appartement is omgeven door groen in Pravtshagen. Het heeft 1 slaapkamer die comfortabel plaats biedt aan maximaal 4 personen. Ideaal voor een klein gezin met een kind of een groep. Er is een kleine tuin met schommels voor de kinderen om vrij van te genieten.

U kunt gaan fietsen en wandelen op het platteland in de buurt van het appartement. De restaurants zijn toegankelijk op 4 km voor een aantal snelle hapjes. U kunt uw middagen ook ontspannen doorbrengen aan het strand. Als u de omgeving wilt verkennen, kunt u een fiets huren op 4 km. U kunt ook gaan varen in de buurt van het huis.

Het interieur van het huis is mooi gedaan. U kunt genieten van de barbecue met uw dierbaren op de binnenplaats. Er is tevens een parkeerplaats beschikbaar op het terrein. Kinderstoelen en kinderbedjes zijn op aanvraag beschikbaar.

(Update April 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Pravtshagen
Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Land: Duitsland
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 1

Chalet.nu heeft meer dan 6500 vakantiehuizen beschikbaar in Duitsland. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Ons buurland, Duitsland, lekker dichtbij en toch echt weg. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PravtshagenMecklenburg-Vorpommern

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie