Das rote Ferienhaus – Neuburg Mecklenburg – Mecklenburg-Vorpommern – Duitsland – Chaletnu

Das rote Ferienhaus – Neuburg Mecklenburg – Mecklenburg-Vorpommern

Deze bungalow in Neuburg heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor een gezin. De accommodatie is gebouwd in een Scandinavische stijl en gelegen in een rustige omgeving. Het is voorzien van een luxe keuken met een gezellige bar waar aan kan worden gezeten terwijl er wordt gekookt.

In de omgeving liggen veel kleine pittoreske plaatsjes, maar ook grotere steden zoals de Hanzestad Wismar. Hier is een leuke dierentuin, waar naast dieren ook veel speeltoestellen voor de kinderen zijn. Maar bezoek ook vooral het stadsmuseum dat zich bevindt in een van de typische herenhuizen! Hier kom je alles te weten over de typische architectuur en de rijke geschiedenis van de stad. Je kunt ook met de auto naar het strand rijden (17 km).

Als je wat dichter bij huis wilt blijven kun je (tegen betaling) de fietsen pakken die bij de woning horen en een mooie tocht door de omgeving maken. Na een intensieve dag kun je de auto kwijt op de parkeerplek die bij de bungalow hoort.

(Update April 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Neuburg Mecklenburg
Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Land: Duitsland
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu heeft meer dan 6500 vakantiehuizen beschikbaar in Duitsland. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Ons buurland, Duitsland, lekker dichtbij en toch echt weg. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Neuburg MecklenburgMecklenburg-Vorpommern

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie