2-Raum-Ferienhaus mit Terrasse – Rostock-Diedrichshagen – Mecklenburg-Vorpommern – Duitsland – Chaletnu

2-Raum-Ferienhaus mit Terrasse – Rostock-Diedrichshagen – Mecklenburg-Vorpommern

Dit gezellige vakantiehuis is gelegen in Diedrichshagen. De woning heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 4 personen, ideaal voor een gezin. Het huis beschikt over een tuin met terras en parking.

Het vakantiehuis ligt nabij het strand in Rostock-Diedrichshagen, tussen Ostseebad Warnemunde (3 km) en de Hanzestad Rostock (15 km) en badplaats Heiligendamm (18 km). Het natuurlijke strand ligt op slechts 250 m.

Het mooie huisje is onderdeel van een rijtjeshuis, maar het heeft een aparte ingang. Het is uitgerust met een gezellige woonkamer, open keuken, mooie slaapkamer en een Badkamer met douche en toilet. Een gezellig terras nodigt je uit om te ontspannen en te blijven hangen. Hier kan de zorgen van het dagelijks leven snel vergeten!

(Update April 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Rostock-Diedrichshagen
Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Land: Duitsland
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3


2-Raum-Ferienhaus mit Terrasse – Rostock-Diedrichshagen
2-Raum-Ferienhaus mit Terrasse - Rostock-Diedrichshagen

Klik hier om deze aanbieding van 2-Raum-Ferienhaus mit Terrasse te bekijken en boeken

Chalet.nu heeft meer dan 6500 vakantiehuizen beschikbaar in Duitsland. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Ons buurland, Duitsland, lekker dichtbij en toch echt weg. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Rostock-DiedrichshagenMecklenburg-Vorpommern

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie