6-daagse Rondreis naar Hoge Tatra bij 8 daagse busreis Kerst in Krakau en omgeving – TUI

6-daagse Rondreis naar Hoge Tatra bij 8 daagse busreis Kerst in Krakau en omgeving

8 daagse busreis Kerst in Krakau en omgeving – Auschwitz – Hoge Tatra

Zo’n sprookjesachtige kerst als tijdens onze busreis naar Krakau heb je niet eerder meegemaakt. Omdat we ons in Centraal Europa bevinden, zal de kans groot zijn dat we een witte Kerst zullen hebben! Extra bijzonder een kijkje in het UNESCO werelderfgoed stadje Lanckorona, die bekend is van de traditionele houten architectuur en ons uitstapje aan de Zoutmijnen van Wieliczka.Bezoek de kerstmarkt van Krakau waar u Van kerstspullen tot aan ridderspullen en warme mutsen en sjaals keuze genoeg. Zoals gebruikelijk op een kerstmarkt zijn er vele stallen met traditioneel eten. Volg je neus en geef je smaakpapillen de kost. Zie je de dikke rookpluimen opstijgen? Hier worden de kiełbasa (worst) gegrild. Ook kun je hier Pierogi (dumplings) krijgen, deze komen in verschillende soorten.

(Update April 2022)
Aantal dagen: 6
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Auschwitz
Regio: Hoge Tatra
Land: Duitsland
Soort: Rondreis
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Stadsgids door koningsstad Krakau, Stadsgids in UNESCO Lanckorona, Excursie naar zoutmijn Wieliczka, Feestelijke kerstdiners, Optionele excursie Auschwitz, Bezoek kerstmarkt Krakau

Aantal sterren:
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar AuschwitzHoge Tatra

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie