Natuurhuisje in Kassel – Hessen – Duitsland – 56375

Natuurhuisje in Kassel – Hessen

Ons kleine natuurhuisje is gelegen in het midden van een van onze weilanden, aan het einde van ons terrein met zuidelijk gelegen ligging. Ons huis ligt op ongeveer 70m afstand. Binnen vindt u een kamer met 15qm vloeroppervlak en een ander slaapniveau boven de kleine keuken. De twee bedden (1,90 a—0,80 m) kunnen worden omgebouwd tot een hoekbank. Er is warm water (riolering loopt in een watertank), elektriciteit, WLAN, Bluetooth-luidsprekers, radio, koelkast, een kleine tafel (waar u ook kunt werken) en drie slaapplaatsen. Een composttoilet en -wastafel bevinden zich in een apart huisje direct voor de deur en in de warme maanden is er een openluchtdouche (in de herfst en winter zonder douche!). Er is een terras met uitzicht op de beek, zitjes en een barbecue, en een kleine ruimte om te verblijven onder een luifel aan de achterkant. De weide staat tot uw beschikking. De hier aangeboden verhuur is gepland ZONDER alpaca’s, omdat onze dieren er slechts tijdelijk zijn.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Kassel
Regio: Hessen
Land: Duitsland
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een erf
tuinmeubilair, internettoegang (WiFi), tuin, terras (prive), Barbecue, tuindeuren, tuin (omheind), terras (overdekt), internet, verwarming (elektrisch), tuin (prive, verlicht), keuken, badkamer, toilet, douche, warm water

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Duitsland – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in KasselHessen

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie