8-daagse Autovakantie naar Harz bij Schierke Harzresort – TUI

8-daagse Autovakantie naar Harz bij Schierke Harzresort

Schierke Harzresort – Schierke – Harz

Luxueus genieten in deze fraaie vakantiewoningen in Schierke. Heerlijk gelegen op de zuidhelling en aan de voet van de Brocken, de hoogste berg van de Harz. Schierke is een klein en charmant plaatsje dat bekend staat als luchtkuuroord en is het beginpunt van een van de smalspoorwegen door de Harz. Ga op het historische station aan boord van de stoomtrein over de Brockenbahn. Vanuit het Harzresort kun je er makkelijk op uit; maak een wandeling op de Brocken of kies voor een afdaling met de mountainbike. Ook voor gezinnen met kinderen is er genoeg te doen; familiewandelingen onder leiding van een gids, de zomerrodelbaan en het wildpark Christianental. Vergeet ook vooral niet een bezoek te brengen aan Wernigerode. Bewonder hier de vakwerkhuizen en bezoek het kasteel dat op de heuvel boven de stad ligt. Het resort beschikt over een restaurant met terras. Hier kan je ontbijt, dineren of gezellig iets drinken. Ook aan de kinderen is gedacht zij vermaken zich zeker in de binnenspeelruimte en de speeltuin buiten.

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Schierke
Regio: Harz
Land: Duitsland
Soort: Autovakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in: vakantiewoning
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Ja

Luxueuze nieuwe vakantiewoningen, Zomerplezier op de Wurmberg, Heerlijk ontbijt bij te boeken, Ook aan de kinderen is gedacht, Wandelen & mountainbiken, Maak een ritje met de stoomtrein, Van alle gemakken voorzien

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen: 9.3

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar SchierkeHarz

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten