8-daagse Autovakantie naar Harz bij Relexa Hotel Braunlage – TUI

8-daagse Autovakantie naar Harz bij Relexa Hotel Braunlage

Relexa Hotel Braunlage – Braunlage – Harz

Hier is het ontspannen en genieten geblazen. Zomers kun je in de gehele regio fietsen, wandelen en genieten van de natuur. Beklim de Wurzberg, maak een rit met de trein naar de top van de Harz of bezoek het kasteel van Werningerode. Na een dag in de buitenlucht is het lekker ontspannen in de Finse en traditionele sauna’s, het stoombad of neem je een duik in het verkoelende binnenzwembad. In de avond staan er regionale lekkernijen op het menu en wil je nog even borrelen dan staat de barman voor je klaar.

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Braunlage
Regio: Harz
Land: Duitsland
Soort: Autovakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in:
Zwembad: Ja
Afstand tot centrum: 26-500 meter
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Korte verblijven mogelijk, Prachtige ligging, Sfeervol en goed verzorgd, Nederlandse eigenaar, Volop wellness- en sportgenot, Rust en comfort

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen: 8.2

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar BraunlageHarz

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten