4-daagse Stedentrip naar Hamburg bij Novum Hotel Eleazar – TUI

4-daagse Stedentrip naar Hamburg bij Novum Hotel Eleazar

Novum Hotel Eleazar – Hamburg – Hamburg

Wat leuk dat je aan Hamburg zit te denken! Een dikke aanrader en meer dan alleen een havenstad. En als je ook een betaalbaar hotel zoekt met een gunstige ligging in het centrum, dan heet het Novum hotel Eleazar je van harte welkom. Goede service, ruime kamers en een uitgebreid ontbijt zorgen voor een zeer comfortabel weekend. Maar wat maakt deze, op een na grootste stad in Duitsland zo interessant? Laat je verrassen door bijzondere architectuur en rijke historie, maar de stad is ook hip en veel in beweging. Veel coole streetart en vintage winkels in opkomst met lokale Duitse merken. Shopfanaten struinen door de winkelstraat Marktstrasse in het Karolienenviertel, wellicht de meest hippe wijk. Er hangt een creatieve vibe en je vind er te gekke designer winkels en unieke boetieks. Tijd voor een time out, een speciale plek in deze straat is het rooftop cafe VJU. Met een kop koffie uit hun in house branderij, geniet je van het mooie uitzicht over de stad vanaf het terras boven op een oude bunker. Hamburg heeft ook bijzondere bouwwerken die toevallig op de UNESCO World Heritage lijst staan. Dwaal rond in HafenCity waar nog oude pakhuizen te vinden zijn. Het voelt een beetje aan alsof je in Brooklyn bent, beleef die ervaring zelf… Maar dan in Hamburg.

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 4
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Hamburg
Regio: Hamburg
Land: Duitsland
Soort: Stedentrip
Vervoer: Vliegtuig,Trein,Eigen Vervoer
Verblijf in: hotel
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum: 26-500 meter
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Fijn hotel met gunstige ligging, Meer dan alleen een havenstad, Kunst, cultuur en geschiedenis, Highlights op de UNESCO lijst, Shoppen in de Marktstrasse, Leuke hotspots in de wijk Schanze

Aantal sterren:
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar HamburgHamburg

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten