8-daagse Vakantie naar Gelderland bij 8 dg riviercruise over de Rijn en Moezel tot Trier – TUI

8-daagse Vakantie naar Gelderland bij 8 dg riviercruise over de Rijn en Moezel tot Trier

8 dagen riviercruise over de Rijn en Moezel tot Trier – Andernach – Gelderland

Laat het MS Rhine Princess je meenemen over de slingerende Moezel langs de mooiste plekjes van Duitsland. Maak een mooie wandeling door de wereldberoemde Konigsallee in Dusseldorf. Bezoek de bekende musea in de stad Keulen en aanschouw de Ronde Toren van 56 meter hoog! Vergeet vooral geen foto’s te maken van de indrukwekkende straatjes en steegjes met vakwerkhuizen in Cochem en geniet van een glas Rieslingwijn op een van de vele terrassen in Bernkastel. Ontdek aan het einde van deze cruise de oudste stad van Duitsland Trier. Middenin het moderne stadscentrum vind je nog veel monumenten uit de Romeinse periode. Aan boord van het mooiste schip op de Rijn & Moezel ontbreekt het je aan niets!

(Update April 2022)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Andernach
Regio: Gelderland
Land: Duitsland
Soort: Vakantie
Vervoer: Bus
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Cruise per MS Rhine Princess, Incl. busreis terug naar Arnhem, Konigsallee in Dusseldorf, Ronde Toren in Keulen, Gezellige straatjes in Cochem, Oudste stad van Duitsland: Trier

Aantal sterren:
Klant beoordelingen: 9.1

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar AndernachGelderland

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie