7-daagse Vakantie naar Gelderland bij 7 daagse riviercruise over de Rijn tot Rudesheim – TUI

7-daagse Vakantie naar Gelderland bij 7 daagse riviercruise over de Rijn tot Rudesheim

7 daagse riviercruise over de Rijn tot Rudesheim – Andernach – Gelderland

Altijd al de groenvallei langs de Rijn vanaf het water willen zien? Vanuit Arnhem nemen we je mee aan boord van een van de mooiste schepen van de Nederlandse en Duitse rivieren. Ontdek de vele cultuurschatten die Duitsland rijk is en de schitterende panorama’s onderweg. Het schip vaart over het beroemdste deel van de Rijn, langs de legendarische Loreleyrots en het Zevengebergte naar vele pittoreske stadjes zoals Rudesheim. De gezellige Drosselgasse is een belevenis op zich. Stap aan boord van het MS Rhine Princess en beleef deze prachtige cruise!

(Update Februari 2023)
Aantal dagen: 7
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Andernach
Regio: Gelderland
Land: Duitsland
Soort: Vakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Cruise per MS Rhine Princess, Vertrek en aankomst in Arnhem, Proef de Duitse cultuur, Langs legendarische Loreleyrots, Prachtige landschappen onderweg, Uitrusten op het zonnedek

Aantal sterren:
Klant beoordelingen: 8.8

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar AndernachGelderland

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie