Dormio Resort Eifeler Tor – Bungalow – Heimbach – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Dormio Resort Eifeler Tor in heimbach

Het luxe 4-sterren vakantiepark Dormio Eifeler Tor Resort in Heimbach is een fantastisch verblijf voor een onvergetelijke vakantie met de hele familie. Want er is hier altijd iets te doen, voor jong en oud. Terwijl de kids zich vermaken in de kidsclub kunnen de ouders en grootouders genieten van een kopje koffie in de mooie tuin. Het landschap van de Eifel is namelijk echt prachtig! Daarna kunnen je met zn allen in een van de zwembaden springen, een eindje gaan fietsen of het gezellige centrum induiken. Liever op het park blijven? Geen probleem! Ga bijvoorbeeld lekker lunchen bij Imbiss Der Turm (en geniet van nederlandse snacks), laat de kinderen rondrennen in de speeltuinen of relax in het spacenter. Kortom, een vakantie in Dormio Eifeler Tor Resort biedt voor ieder wat wils. Ga je mee?

(Update Oktober 2023)
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Aantal sterren: 4
Accomodatie: Bungalow Dormio Resort Eifeler Tor
Verzorging: Logies
Plaats: Heimbach
Regio: Eifel
Transport: Eigen Vervoer

Prijsvrij heeft het. Een vakantie in Duitsland is verrassend veelzijdig én dichtbij. Van schitterende natuurvakanties in het Schwarzwald (Zwarte Woud) tot culturele uitstapjes naar bijzondere steden. Zie het landschap langzaam veranderen naar de prachtige natuur in de Alpen en Beieren. De historische steden maken gegarandeerd indruk op cultuurliefhebbers. Droom weg te midden van schitterende kastelen, parken en tuinen of bezoek de idyllische marktpleinen. In het zuiden schittert de moderne metropool Munchen die absoluut de moeite waard is om te bezoeken. Dit geldt tevens voor het bruisende Trier, de oudste stad van Duitsland, en gevestigd aan het drielandenpunt met Luxemburg en Frankrijk.

Steeds meer mensen ontdekken wat buurland Duitsland allemaal te bieden heeft. De natuur van Duitsland leent zich voor prachtige wandelingen en fijne fietsroutes, waardoor het een genot is voor wandelaars en fietsers. Duitsland is een ideale bestemming voor een wandelvakantie dankzij de natuur, maar zeker ook de historie en cultuur! Ontsnap even uit de dagelijkse hectiek terwijl je de authentieke steden bezoekt. Of ontdek het levendige en gastvrije Duitsland wat gekenmerkt wordt door mode en lifestyle. Genoeg te beleven tijdens je vakantie in Duitsland dus!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij.nl of alle vakanties naar de plaats Heimbach in regio Eifel

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie