8-daagse Autovakantie naar Eifel bij Zur Post – TUI

8-daagse Autovakantie naar Eifel bij Zur Post

Zur Post – Deudesfeld – Eifel

Wie al een beetje bekend is met de Vulkaaneifel weet dat het hier prachtig is. En in Hotel Zur Post verblijf je op een perfecte locatie om dit moois te gaan ontdekken. Vroeger was dit het postkantoor van Deudesfeld, nu een comfortabel hotel waar ze weten wat echte Deutsche Gemutlichkeit is. Je maakt kennis met de Duitse keuken tijdens het diner waarbij heerlijke streekgerechten worden geserveerd. En het vriendelijke personeel vertelt je graag over de prachtige omgeving waarbij ze je de leukste tips geven. Het hotel ligt aan de rand van het dorp waardoor je binnen no time op de wandelpaden staat. Vlakbij ligt de Meerfelder Maar, heerlijk is het om hier op een mooie zomerdag een verfrissende duik te nemen. Aan het eind van de dag nog een beetje cultuur proeven? Duik de Bierstube in om je dag af te sluiten in stijl. Viel Spass!

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Deudesfeld
Regio: Eifel
Land: Duitsland
Soort: Autovakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in: hotel
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum: 0-25 meter
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Ontdek de lokale keuken, Ontspannen in de wellness, Wandelroutes vanaf het hotel, Uitstekend voor fietsliefhebbers, Vlakbij de Meerfelder Maar, Verken het vulkaan belevenispark

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen: 7.8

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar DeudesfeldEifel

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten