Vakantiehuizen in Noordzeekust – Bungalownet

Vakantiehuizen in Noordzeekust

De vakantiehiuzen aan de Noordzeekust in Duitsland bieden ideale accommodaties in deze mooie regio. Witte zandstranden, traditionele strandresorts, vuurtorens, windmolens en kastelen; ontdek dit romantische Duitsland aan de Noordzeekust voor een onvergetelijke vakantie. De comfortabele , ruime en compleet ingerichte vakantiewoningen liggen altijd in de buurt van diverse bestemmingen eenvoudig te bereiken. Cultuurliefhebbers kunnen de statige kastelen bezoeken in het gebied zoals het barokke Dornum, de Mannigaburg in Pewsun of de Lütetsburg, omringd door water. De vele windmolen en vuurtorens geven een romantische sfeer, terwijl een museum en kunstgalerie in de buurt te vinden zijn. Kom en zie het zelf vanuit de vakantiehuizen aan de Noordzeekust in Duitsland.

Vakantiehuizen aan de Noordzeekust in Duitsland voor een strandvakantie
Ontdek de vakantiehuizen aan de Noordzeekust in Duitsland voor uw ideale strandvakantie. Mooie stranden en kleine eilanden zijn overal te vinden. Traditionele resorts en wellnessfaciliteiten kunt u verwachten op het eiland Sult, terwijl u in fohr windmolens en weelderige flora tegen zult komen. Beide zijn een deel van Sleeswijk-Holstein. Het Waddenzee nationaalpark staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO . Beroemde resorts zoals Westerland, Kampen, Cuxhaven en Otterndorf zijn het bekijken waard. Zwemmen, wandelen, surfen, kajakken, joggen, zeilen, vissen, nordig walking zijn slechts een paar van de activiteiten tijdens uw strandvakantie in Sleeswijk-Holstein. Vergeet niet de oost Friese eilanden Borkum en Norderney te ontdekken vanuit de vakantiehuizen aan de Noordzeekust tijdens uw strandvakantie in Duitsland .

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten