Een vakantiehuis in de Eifel-Moezel – Bungalownet

Een vakantiehuis in de Eifel-Moezel

De omgeving van de vakantiehuizen Eifel-Moezel biedt mogelijkheden voor mooie vakanties, of u nu van cultuur of natuur of sport houdt. Het natuurlijke landschap met wijngaarden, wijndorpen, de rivier de Moezel, de heuvels van de Eifel, de bossen en rotsen maken ruimte voor romantiek en gezelligheid

De Moezel
Rondkijken in het dal van de Moezel komt u langs prachtige oude steden zoals Trier en Zell en wat dacht u van wijndorpen als Piesport, Klusselrath of Urzig. Deze namen vindt u terug in bekende soort Moezelwijnen. De oudstse wijnplaats in dit gebied is Neumagon Dhron. De ruines en kastelen langs de Moezel geven het landschap vanaf de vakantiehuizen Eifel Moezel extra allure. De Eltzburch op een rots van 184m hoogte geeft een prachtig uitzicht over de omgeving. Trier is een oude Duitse stad, gelegen aan de Moezel, toeristisch maar met behoud van authentieke sfeer en tradities. De terrasjes zijn gezellig en u kunt er leuk rondwandelen en winkelen, bewonder de basiliek en andere historische gebouwen. Trier is het middelpunt van de wijngebieden, ontdek het tijdens uw vakantie in Eifel Moezel. In Bernkastel Kues kunt u het Moezelweinmuseum bezoeken, maar het marktplein en de vakwerkhuizen of de St Michaelbronnen mag u ook eigenlijk niet missen. Actief genieten vanaf de vakantiehuizen Eifel-Moezel kan op vele manieren zoals de omgeving verkennen met de motor, auto of fiets. De Moezel is de locatie voor een mooie boottocht, wandeling langs de oever of rustig genieten aan de kant van de activiteiten op het water.

De Eifel
Het mooie landschap bij de vakantiehuisjes in Eifel-Moezel is een prachtige vakantiebestemming. U vindt hier plezierige omstandigheden voor wandelingen en fietstochten. In het Kylldal ligt een populair kuuroord, 360km aan wandelpaden, een golfbaan en een wildpark. Of u nu van rust, natuur of sport houdt, u kunt hier alle kanten op. Bij Bollendorf beleeft u plezier aan het landschap met bossen en rotspartijen en als u dan toch in de omgeving bent, bezoek het Slot Weilerbach met de mooie barokke tuinen. Rondkijkend in de omgeving kunt u de plaats Gerolstein aantreffen, bekend vanwege het natuurlijke mineraalwater. De brouwerij van Bitburg vindt u hier ook. Een vakantie in Eifel-Moezel laat u eenvoudig genieten van al het moois wat u aan zult treffen. Kom en zie het zelf vanuit de vakantiehuizen in Duitsland.

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie