14-daagse Vakantie naar Bremen bij 14 dg cruise Ontdek de Lofoten – TUI

14-daagse Vakantie naar Bremen bij 14 dg cruise Ontdek de Lofoten

14 dagen cruise Ontdek de Lofoten – Amsterdam – Bremen

Vaar mee met de Costa Fortuna langs de kust van Noorwegen en ontdek de Lofoten eilanden. Het schip, kenmerkend aan de elegante decors van de roerige jaren 20 en 30, brengt je in 14 dagen naar vele Noorse steden waaronder Molde, Bodo en Stavanger. Onderweg geniet je van de indrukwekkende fjorden, karakteristieke vissersdorpjes en de woeste Noorse zee. De Costa Fortuna onderscheidt zich van de andere schepen op het gebied van kwaliteit en gastvrijheid voor het ultieme vakantiegevoel. Laat je verrassen door een van de vele specialiteitenrestaurants of leef je uit in de Chocolaterie. Met maar liefst vier zwembaden, een casino en theater verveel je je geen moment aan boord!

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 14
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Amsterdam
Regio: Bremen
Land: Duitsland
Soort: Vakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Cruise per Costa Fortuna, Vertrek vanuit IJmuiden, Vier zwembaden aan boord!, Bezoek aan de Lofoten eilanden, Indrukwekkende Noorse fjorden, Ontdek het unieke Stavanger

Aantal sterren:
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar AmsterdamBremen

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten