DCC-Campingplatz Berlin-Gatow – Gatow – Berlin – Duitsland – ANWBCamping

DCC-Campingplatz Berlin-Gatow – Gatow – Berlin

Rustige camping in een buitenwijk van Berlijn. Op en rond het terrein staan verschillende boomsoorten. De staanplaatsen zijn gelegen op rechte grasvelden die gescheiden zijn door hagen en jonge bomen. Voor kinderen zijn er enkele speeltoestellen. De camping ligt aan een doorgaande weg met vlakbij een bushalte. Vanaf die halte heb je verschillende mogelijkheden om een bus naar het centrum van Berlijn te nemen.

(Update April 2022)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Gatow
Regio: Berlin
Land: Duitsland
Adres: Kladower Damm 207 14089 Gatow

Campings voor hondenliefhebbers
Strandcampings
Middelgrote camping (200 plaatsen)

Aantal Sterren: 2

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar GatowBerlin

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie