4-daagse Stedentrip naar Berlijn bij Vienna House Andel’s Berlin – TUI

4-daagse Stedentrip naar Berlijn bij Vienna House Andel’s Berlin

Vienna House Andel’s Berlin – Berlijn – Berlijn

Wat een mooi hotel is Vienna House Andel’s! Een heerlijke hotel met een fijne ligging. Het S bahnstation en tramhalte Landsberger Allee ligt tegenover het station met snelle verbindingen naar o.a. Alexanderplatz en Kurfurstendamm. Dit milieuvriendelijke hotel beschikt over stijlvolle, ruime kamers en zijn voorzien van gratis wifi. Na een dagje struinen kun je bijkomen in de vele spa faciliteiten van het hotel of je duikt nog even de 24 uursfitnessruimte in. Voor een heerlijk diner hoef je niet ver buiten de deur te zoeken want het hotel beschikt over een heus Michelin restaurant genaamd Skykitchen. Drink daarna nog een heerlijke cocktail in de skybar en geniet van een spectaculair uitzicht.

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 4
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Berlijn
Regio: Berlijn
Land: Duitsland
Soort: Stedentrip
Vervoer: Vliegtuig,Trein,Eigen Vervoer
Verblijf in: hotel
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

GRATIS fietstour Berlijn, Restaurant met een Michelinster, Cocktails drinken in de skybar, Uitgebreide wellness, Heerlijk uitgebreid ontbijten, Comfortabele en stijlvolle kamers, Openbaar vervoer op 200 meter, Erkend met eco-label

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen: 9

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar BerlijnBerlijn

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten