4-daagse Stedentrip naar Berlijn bij Leonardo hotel KU’DAMM – TUI

4-daagse Stedentrip naar Berlijn bij Leonardo hotel KU’DAMM

Leonardo hotel KU’DAMM – Berlijn – Berlijn

Hotel California am Kurfurstendamm combineert historische ambiance met modern comfort. De kamers zijn ruim en stijvol ingericht en voorzien van alle gemakken. Borrelen en uitgebreid dineren kan in het Cafe California, te midden van spiegelwanden, kroonluchters en marmeren vloeren. Het terras aan de Kurfurstendamm is de ideale plek om ‘s avonds uw dagje Berlijn nog eens na te lopen onder het genot van een cocktail of wijntje. California heeft een eigen parkeergarage en ligt op 2 minuten lopen van het metrostation Uhlandstrasse.

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 4
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Berlijn
Regio: Berlijn
Land: Duitsland
Soort: Stedentrip
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in: hotel
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Historische ambiance, Deur uit, centrum in, Klassiek, sfeervol pand uit 1897, Moderne, goed verzorgde kamers, Terras aan de Kurfurstendamm, Dineren onder kroonluchters, GRATIS fietstour Berlijn & inclusief transfers.

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen: 7.2

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar BerlijnBerlijn

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten