4-daagse Stedentrip naar Berlijn bij IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof – TUI

4-daagse Stedentrip naar Berlijn bij IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof – Berlijn – Berlijn

Met een ligging direct naast het centraal station, sta je binnen no time bij de highlights van deze bruisende stad. Het moderne IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof ligt in de populaire wijk Mitte en dat is een garantie voor een gave stedentrip. Start je dag na een heerlijk ontbijt en met een coffee to go geniet je nog na, terwijl je alweer onderweg bent naar het Reichstaggebouw. Wandel door het staatspark en binnen 10 minuten sta je voor deze indrukwekkende glazenkoepel. Wist je dat je vanaf de glazenkoepel fantastische foto’s maakt en zelfs de communicatietorens van voormalig afluisterstation Teufelsberg goed ziet liggen? De Brandenburger Tor, Tiergarten en Potsdamer Platz liggen hier aan je voeten en dat allemaal op loopafstand. Sluit je dag af in een van de vele restaurants in de directe omgeving of geniet van de regionale gerechten in het restaurant van IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof.

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 4
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Berlijn
Regio: Berlijn
Land: Duitsland
Soort: Stedentrip
Vervoer: Vliegtuig,Trein,Eigen Vervoer
Verblijf in: hotel
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

GRATIS fietstour Berlijn, Centralere ligging kan niet!, Naast het Hauptbahnhof, Maak gratis gebruik van het OV, Moderne kamers, Service met een smile

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen: 8.4

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar BerlijnBerlijn

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten