8-daagse Autovakantie naar Beieren bij Monarch – TUI

8-daagse Autovakantie naar Beieren bij Monarch

Monarch – Bad Gogging – Beieren

Hotel The Monarch ligt in Bad Gogging, wat het enige kuuroord is van Beieren. Het draait hier om gezondheid, ontspanning en welzijn. Zo ook in het hotel. Geniet van de zwembaden, sauna, fitness en massages in de heerlijke spa. Vanuit het hotel kan je makkelijk de regio ontdekken. Ga fietsen langs de Donau of in het Altmuhltal of verken het centrum van Bad Gogging. Overal in en rond de stad hebben de Romeinen hun sporen nagelaten. Je vindt hier een deel van de Limes die UNESCO werelderfgoed is en er zijn overblijfselen van de Romeinse baden en van Fort Abusina. De Limes is de grens(muur) van het voormalige Romeinse rijk en moest de vijanden tegen houden. Nu vind je in het centrum van Bad Gogging vooral veel hotels, een aantal winkels, restaurants en het bekende wellnesscentrum Limes Therme.

(Update April 2022)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Bad Gogging
Regio: Beieren
Land: Duitsland
Soort: Autovakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in: hotel
Zwembad: Ja
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Rustige ligging in kuuroord, Vlak bij de rivier de Donau, Ultieme ontspanning, Genieten in de wellness, Duik in het zwembad, Ontdek de bijzondere natuur

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen: 7

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar Bad GoggingBeieren

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie