6-daagse Stedentrip naar Beieren bij 8 daagse busreis Kerst in Wenen – TUI

6-daagse Stedentrip naar Beieren bij 8 daagse busreis Kerst in Wenen

8 daagse busreis Kerst in Wenen – Melk – Beieren

Wenen, de stad van de walsen, opera’s, operettes en de componisten Strauss, Mozart en Beethoven. Wenen, een stad met talloze bezienswaardigheden, waaronder de Hofburg met de stallen van de Spaanse Rijschool, de Prater met het reuzenrad, de Hofkirche, de Stephansdom, de Staatsopera en het sprookjes achtige Schloss Schonbrunn. Tel daarbij op de magische kerstsfeer, de prachtige natuur van het Wienerwald en hopelijk een laagje sneeuw op de daken en je hebt alle ingrediënten voor een onvergetelijke kerst!

(Update April 2022)
Aantal dagen: 6
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Melk
Regio: Beieren
Land: Duitsland
Soort: Stedentrip
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Met een stadsgids door Wenen, Bezoek Schloss Schonnbrunn, Naar de abdij van Klosterneuburg, Optioneel: kerstconcert in Wenen, Mooie tocht langs Baden, Hotel in centrum van Stockerau

Aantal sterren:
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar MelkBeieren

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie