4-daagse Stedentrip naar Beieren bij 4 daagse busreis Kerstshoppen in Beieren – TUI

4-daagse Stedentrip naar Beieren bij 4 daagse busreis Kerstshoppen in Beieren

4 daagse busreis Kerstshoppen in Beieren – Bamberg – Beieren

Dit jaar doe je, je kerstinkopen in het Duitse Beieren! Waan je in de kerststemming tijdens een bezoek aan de steden Wurzburg, Rothenburg, Bamberg en Neurenberg. De kerstmarkten in deze vier steden staan bekend om hun warme kerstsfeer. De honderden houten kraampjes zijn gevuld met handgemaakte souvenirs, kerstkoopjes en lokale lekkernijen. En wat juist deze steden extra aantrekkelijk maakt ook buiten de kerstmarkt om zijn de centra zeer sfeervol, met vakwerkhuizen, kasseienstraatjes en stadswallen.

(Update April 2022)
Aantal dagen: 4
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Bamberg
Regio: Beieren
Land: Duitsland
Soort: Stedentrip
Vervoer: Bus
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Beleef 4 betoverende kerstmarkten, Weekend shoppen en smullen, Middeleeuwse stad Rothenburg, Bezoek UNESCO binnenstad Bamberg, Historische binnenstad Wurzburg, Oude ambachten in Neurenberg

Aantal sterren:
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar BambergBeieren

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie