8-daagse Autovakantie naar Baden Wurttemberg bij Oberwiesenhof – TUI

8-daagse Autovakantie naar Baden Wurttemberg bij Oberwiesenhof

Oberwiesenhof – Seewald – Baden Wurttemberg

De typische Zwarte Woud stijl vind je terug in het Oberwiesenhof. Met een ligging in het groen kan je hier goed wandelen. Er is zelfs een pendeldienst naar de startpunten van de verschillende wandelroutes. Daarnaast kan je fietsen, nordic walken en lekker ontspannen in de sauna of het zwembad. Het hotel heeft een eigen bos met jachthuis. Vanuit hier worden wandelingen met een gids georganiseerd en sluit je af met een lekkere schnaps. Wil je graag de lokale keuken leren kennen? Ze staan bekend om hun regionale specialiteiten. De Venison Saint Hubertus steak met cranberry flensjes is favoriet bij de gasten.

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Seewald
Regio: Baden Wurttemberg
Land: Duitsland
Soort: Autovakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in:
Zwembad: Ja
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Nieuw bij TUI, Zwembad en wellness, Drankje op het terras, Inclusief KONUS Gastekarte, Welzijn op het boseiland, Pendeldienst naar startpunten voor wandeltochten

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar SeewaldBaden Wurttemberg

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten