8-daagse Autovakantie naar Baden Wurttemberg bij Best Western Schwarzwaldresidenz – TUI

8-daagse Autovakantie naar Baden Wurttemberg bij Best Western Schwarzwaldresidenz

Best Western Schwarzwaldresidenz – Triberg – Baden Wurttemberg

Wat een ligging heeft dit hotel! Magnifiek uitzicht over het Zwarte Woud en je loopt zo de natuur in. In het dorpje mag je zeker de watervallen niet overslaan. En waar je ook kijkt overal zijn koekoeksklokken! Taartliefhebbers moeten de Schwarzwalder Kirschentorte proeven.

(Update April 2022)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Triberg
Regio: Baden Wurttemberg
Land: Duitsland
Soort: Autovakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in: hotel
Zwembad: Ja
Afstand tot centrum: 26-500 meter
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Ja

Prachtige ligging, Vlakbij de Triberger watervallen, Duitse ‘Gemutlichkeit’, Wandelen in het Zwarte Woud, Inclusief Triberg Gastkarte, Neem een duik in het zwembad

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen: 8.8

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar TribergBaden Wurttemberg

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie