3-daagse Autovakantie naar Baden Wurttemberg bij Europa Park Hotel El Andaluz – TUI

3-daagse Autovakantie naar Baden Wurttemberg bij Europa Park Hotel El Andaluz

Europa Park Hotel El Andaluz – Rust – Baden Wurttemberg

Er is een plek waar op een paar passen van een Scandinavisch havenstadje een liefelijk Grieks dorpje ligt. Om de hoek
van een Frans straatje ligt daar een Spaanse arena en op een steenworp van een Italiaans pleintje zie je er de bekende
Hollandse huisjes met hun trapgevels. Die plek bestaat het is Europa Park in Rust, Duitsland. Jaar in, jaar uit wordt dit
park groter en mooier. Sinds kort kun je voor waterpret terecht in het nieuwe indoor waterpark Rulantica! Voor Rulantica heb je aparte entree kaarten nodig. Deze kan je direct bij het Europa Park reserveren. Nieuw is ook het Scandinavisch themagebied, met de dark ride Snorri Touren, en het Hollandse themagebied,met Piraten in Batavia. Europa Park is met meer dan 100(!) attracties en shows, 13 achtbanen en 15 Europesethemagebieden niet alleen Duitslands grootste attractiepark, maar ook een van de best bezochte parken van Europa.
Openingstijden (zomerseizoen) 20 maart tot en met 7 november 2021. Dagelijks van 09.00 18.00 uur(langere openingstijden in het hoogseizoen)

(Update April 2022)
Aantal dagen: 3
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Rust
Regio: Baden Wurttemberg
Land: Duitsland
Soort: Autovakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in: hotel
Zwembad: Ja
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Ja

Beste pretpark ter wereld, Inclusief toegang Europa-Park, Spanning voor jong en oud, Leuke stopover met de kinderen, 4-sterren sfeervol Spaans hotel, Ruime familiekamers, Maar liefst 13 achtbanen

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen: 8.6

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar RustBaden Wurttemberg

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie