11-daagse Vakantie naar Baden Wurttemberg bij 11 daagse riviercruise Donau, Main & Rijn – TUI

11-daagse Vakantie naar Baden Wurttemberg bij 11 daagse riviercruise Donau, Main & Rijn

11 daagse riviercruise Donau, Main & Rijn – Bamberg – Baden Wurttemberg

Ook dit jaar neemt het MS Esmeralda je mee over de drie mooiste rivieren van Duitsland de Donau, de Main en de Rijn. Niet alleen de rivieren, maar ook de bestemmingen maken deze cruise bijzonder. Iedere stad heeft weer zijn eigen charme en bezienswaardigheden van cultuur snuiven in Regensburg of Neurenberg tot de wonderen van de natuur aanschouwen in Kelheim en omgeving. Geniet tijdens deze cruise van de hoogtepunten langs de Duitse rivieren!

(Update April 2022)
Aantal dagen: 11
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Bamberg
Regio: Baden Wurttemberg
Land: Duitsland
Soort: Vakantie
Vervoer: Bus
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Riviercruise per MS Esmeralda, Ontdek mooie Duitse plaatsen, Laat je aan boord verwennen, Gezellig, entertainment aan boord, Prachtig die natuur, Elke avond heerlijk dineren

Aantal sterren:
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar BambergBaden Wurttemberg

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie