Vakantiehotel De Lange Man – Monschau – Zoweg

Vakantiehotel De Lange Man – Monschau – Aken en omgeving

Vlakbij Natuurpark Eifel, in het pittoreske plaatsje Monschau-Rohren, ligt Vakantiehotel De Lange Man. Dit 3-sterrenhotel heeft een gunstige ligging in de provincie Nordrhein Westfalen voor verkenning van het prachtige omringende landschap, te voet of met de fiets. Het hotel is uitstekend te bereiken per auto en je kunt er gratis parkeren. In het centrum van Monschau kun je genieten van het aanzicht van de prachtige vakwerkhuizen en omdat het dorp tegen een heuvel is gebouwd zijn er allerlei kleine, kronkelende straatjes die je het gevoel geven een stap terug in de tijd te hebben gedaan. Een ware lust voor het oog! Met 23 huisdier- en rookvrije kamers is Vakantiehotel De Lange Man een uitstekend hotel voor een ontspannen uitje. Alle kamers zijn modern en comfortabel ingericht en beschikken over een televisie, draadloos internet en een eigen badkamer met toilet en douche. In het hotel kun je gebruik maken van fietsverhuur en er is zelfs een wellness en een minigolfbaan! He…

(Update Februari 2024)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Monschau
Regio: Aken en omgeving
Land: Duitsland
Accomodatie: Hotel

Voordelig op pad met ZoWeg.nl. Ook naar ons buurland Duitsland. Veel mooie gebieden en plaatsen en vergeet de kerstmarkten niet. Een mooi Duitse gebied, de Eifel, ligt ten westen van de Rijn en ten noorden van de Moezel, tussen de populaire steden Aken, Keulen, Trier en Koblenz. Maar ook het toeristische Monschau, historische Burg Satzvey en het leuke wijnstadje Cochem liggen binnen handbereik. Natuurliefhebbers zullen hier uiterst gelukkig zijn, mat de adembenemende natuurgebieden Nationaal Park Eifel en Natuurpark en Geopark Vulkaaneifel. Wil je je volledig onderdompelen in een veelzijdige stad? Kies dan uit onderstaande bestemmingen. Struin door het historische centrum, langs de vele boetiekjes en gezellige terrassen! Ga bijvoorbeeld naar het kunstzinnige Berlijn.

Bron: ZoWeg.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ZoWeg of alle vakantiewoningen in MonschauAken en omgeving

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten